Zee van ruimte, leven met autisme

Autobiografische verhalen over een leven met autisme

Op volwassen leeftijd kreeg ik te horen dat ik autisme heb nadat ik op het randje van een burn-out zweefde. Ik heb een eigen ontwerpbureau en ben imago-adviseur, wil een goede moeder zijn, een goede partner, wil een gezellig gezin vormen en van betekenis zijn voor de maatschappij, en o ja, ik wil mijn vriendschappen onderhouden…

Op de rand van de burn-out voelde het alsof er een soort glazen plafond boven me ontstond waar ik doorheen wilde breken en wat maar niet lukte.

Ik wilde van alles bereiken in mijn leven, alles goed doen, van betekenis zijn voor anderen maar ik liep steeds vast met mijn plannen, met mezelf en met een gebrek aan energie. En ik had geen idee waarom.

De verhalen die ik afgelopen jaren schreef worden gebundeld tot een boek. Ik vertel over mijn diagnose autisme en hoe die ervoor zorgt dat er zoveel puzzelstukjes op hun plek vallen. Het voelt als een nieuwe start van mijn leven. Na veel vallen en weer opstaan, ontstaat er uiteindelijk een zee van ruimte om het leven te leven dat me past.

Crowdfunding geslaagd ‘Zee van ruimte, leven met autisme’ wordt gepubliceerd!

Het liefst wil ik dat mijn boek op de bureaus van alle psychologen, coaches en therapeuten van Nederland komt te liggen, zowel in de reguliere als in de alternatieve gezondheidszorg, zodat zij het kunnen meegeven aan hun cliënten en zeggen: lees dit zelf en geef het aan je naasten, je familie en je vrienden zodat ze je leren begrijpen.

De diagnose autisme uit het grote DSM-handboek is ook gewoon maar een middel om de wereld en de mens beter te leren begrijpen. Doe er je voordeel mee, zet je weerstand tegen het zoeken, hebben of vinden van een label aan de kant en kijk naar wie je bent als mens: wat heb jij nodig?

Help jij me mijn droom verwezenlijken?

Het boek realiseren doe ik niet alleen, daar heb ik samenwerkingspartners voor gevonden en natuurlijk financiële middelen via de crowdfunding op voordekunst. De crowdfunding is voor 100% geslaagd!

Het boek wordt 2 april 2023 gepubliceerd en zal te koop zijn voor € 19,95 bij Uitgeverij Hermans en wordt bestelbaar bij (online)boekhandels.

Hier vind je de link naar Voordekunst met uitgebreide info

Bekijk de promotiefilm hierboven die Maarten Zeehandelaar en ik maakten en klik op de link om naar mijn project op voordekunst te gaan.

Ben je nieuwsgierig naar het boek?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de inhoud van mijn boek heeft Maarten een stukje film opgenomen van mij terwijl ik een fragment voorlees, zittend aan de IJssel. Ik lees voor uit een hoofdstuk waarin ik tijdens een massagesessie van Simone Penners een ontmoeting heb met de kleine Merijntje… Het meisje wat helemaal niks begreep van de wereld om zich heen.

Opzoek naar een sponsorvoorstel of inschrijven voor de verkoop?

Sponsoren kan nog steeds ook al is de crowdfunding gesloten. Je kunt contact opnemen met me om een persoonlijk sponsorvoorstel samen te stellen.

Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor een exemplaar zodra mijn boek gepubliceerd is en in de winkel ligt.

Stuur me een persoonlijk bericht. Ik bel of mail je terug.

Details van de publicatie

Softcover boek gedrukt bij een van de duurzaamste drukkers van Nederland!

Titel: Een zee van ruimte, leven met autisme

Omvang:  c.a. 191 pagina’s

Formaat: 170 x 240 x 15 mm

Papier: 90 grs en 300 grs PaperWise (Recycled landbouwafval)

Bedrukking: Omslag tweezijdig in full-color

Binnenwerk: 2-zijdig zwart

Schrijver: Merijntje Betzema

Redactie: Gabrielle Pinkster

Uitgever: Uitgeverij Hermans

Ontwerp: Merijntje aan de Rijn

Illustratie: Marijke Klompmaker

Film: Maarten Zeehandelaar

ISB nummer: 978 9492 108 418 / NUR 895

Cradle to Cradle BIO-inkt: Milieuvriendelijk gedrukt zonder gebruik van IPA (Isoprophylalcohol). FC inkten zijn C2C gecertificeerd en volledig gif-vrij!

Ja, ik wil met Merijntje samenwerken!

Laat hier een bericht achter, ik neem contact op.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies. Disclaimer en Privacy statement: https://merijntjeaanderijn.nl/privacybeleid

Sluiten